25.01.2023

Talveseminar sisekujundajatele

25. jaanuaril toimus juba seitsmes sisekujundajatele ja -arhitektidele suunatud seminar. Kutsusime külalised värskenduskuuri läbinud salongi, esitluste saateks traditsiooniliselt suupisted ning kvaliteetveinid. Sellel seminaril keskendusime HAIM viimistlussalongi olemusele ning täienenud tootevaliku tutvustamisele.

Seminari juhatas sisse HAIM viimistlussalongi konsultant ja turundusjuht Ingrid, kes andis põgusa ülevaate, mida õhtupoolik endaga kaasa toob ning rääkis veidi uuenenud kontseptsioonist.

Külalistest esimesena said sõna Sakreti esindajad. Tegevjuht Kaspars rääkis energiahinna tõusu mõjust ettevõttele ja turule, tootejuht Rene tutvustas sisekujundajatele Sakreti materjale.

HAIM viimistlussalongi tegevjuht Ilya esitlus keskendus erinevatele aspektidele, kuidas viimistluse lõpptulemus oleks nõuetele vastav ning silmale ilus. Lisaks sellele, et aluspind peab olema korralikult ja õigesti ette valmistatud, mängib suurt rolli ka viimistleja käekiri ning kogemus antud materjaliga. Seda kõike saatis ka mitmekülgne pildimaterjal, kõrvutamaks hästi teostatud viimistlustustöid vähem õnnestunutega ning esile toomaks levinuimaid vigu keerukamate materjalide paigaldamisel.

BTicino esindaja Sergei tutvustas innovaatilisi lüliteid ja pistikupesasid, mida saab kasutada nii tavalise elektrisüsteemiga kodudes ja kontorites kui ka nutisüsteemidega integreeritud interjöörides. Salongis on ka mitmekülgne näidispaneel BTicino lülitite ja pistikupesadega, et kõik leiaksid endale sobiva disaini ning vajadustest lähtuvad lahendused.

Seminari lõpuosas tutvustasid Ingrid ja Ilya põgusalt veel mõningaid lisandunud tooteid, näiteks mikrotsementi ning fresco katalooge. Ingrid näitas täpsemalt Creative-Cables konfiguraatorit, kus saab igaüks luua just enda vajadustele sobiva valgusti, valides meelepärased juhtmed, rosetid ja lisadetailid.

Täname kõiki külalisi meeldiva õhtu eest ning loodetavasti kohtume juba peagi jälle!

Uuenenud salongist leiab meeletult paljude erinevate materjalidega tehtud näidiseid, mida saab läbi meie tellida vajadusel ka koos paigaldusega. Võta meiega julgelt ühendust, kui soovid täpsemalt kataloogide ning näidistega tutvuma tulla.

Järgmine seminar sisekujundajatele, -arhitektidele ja disaineritele on planeeritud juba selle aasta kevadesse. Kirjuta meile meilile või võta ühendust sotsiaalmeedias, kui soovid saada kutset järgmistele seminaridele.