Eico värv

Eico värvid on 100% taastuvenergial toodetud ning on keskkonnasõbralikud.
Sobib mööbli, seinte ja lagede viimistlemiseks, lõpptulemus on matt ja pestav.

Eico värv on toodetud Islandil, kus värvide tootmine toimub 100% taastuvenergial. Värvid on väga keskkonnasõbralikud ning neid on võimalik niiskelt puhastada. Värve iseloomustab madalaim vabalt lenduvate orgaaniliste ühendite (VOC ≤ 0.5%) emitatsioon ruumi õhku, mistõttu sobib värv allergikutele ning nendega saab viimistleda haiglaid, lasteaedu ja koole. Värv on mõeldud kasutamiseks peamiselt sisetingimustes ja seda saab pinnale kanda pintsli ja rulliga.

Laia kasutusvõimalusega vastupidav ja pestav matt veekindel värv. Värv on mittepleekuv ja säilitab oma esialgse tooni, samuti ei muutu toon aja jooksul kollakamaks. Värv on hea nakkuvusega, kinnitub erinevatele aluspindadele, ka vanadele alküüdvärvi kihtidele.

VOC: ≤ 0.5%

Läikeaste: 5

Pestavus: 2000

Välja töötatud lagede värvimiseks, kuid sobib suurepäraselt ka seinale ja mööblile. Samuti saab sellest veega 1:1 lahjendades suurepärase krundi erinevate aluspindade ühtlustamiseks või aluspinna imavuse vähendamiseks enne Alterior matt värviga värvimist.

VOC: 0,1%

Läikeaste: 4

Pestavus: 500

Laia kasutusvõimalusega vastupidav ja pestav poolmatt veekindel värv sisetingimustesse. Värv on mittepleekuv ja säilitab oma esialgse tooni, samuti ei muutu toon aja jooksul kollakamaks. Värv on hea nakkuvusega, kinnitub erinevatele aluspindadele, ka vanadele alküüdvärvi kihtidele. Soovitame aluspinda kruntida Grepp-V kruntvärviga.

VOC: ≤ 5.5%

Läikeaste: 15

Pestavus: 1200

Laia kasutusvõimalusega vastupidav ja pestav poolmatt veekindel värv sise- ja välistingimustesse. Värv on mittepleekuv ja säilitab oma esialgse tooni, samuti ei muutu toon aja jooksul kollakamaks. Värv on hea nakkuvusega, kinnitub erinevatele aluspindadele, ka vanadele alküüdvärvi kihtidele. Soovitame aluspinda kruntida Grepp-V kruntvärviga.

VOC: ≤ 2.5%

Läikeaste: Eggshell 20, Satin 30, Gloss 80

Pestavus: Eggshell 3000, Satin 4600, Gloss 7000

Põrandavärv puit- ja betoonpõrandate värvimiseks. Värv on mittepleekuv ja säilitab oma esialgse tooni, samuti ei muutu toon aja jooksul kollakamaks. Värv on hea nakkuvusega, kinnitub erinevatele aluspindadele, ka vanadele alküüdvärvi kihtidele. Soovitame aluspinda kruntida Grepp-V kruntvärviga.

VOC: ≤ 2.5%

Läikeaste: 40

Pestavus: 5000

Eicole sobivad väga erinevad aluspinnad, näiteks betoon, tellis, tsement- ja kipskrohvitud pinnad, lubikrohv, savikrohv, kipsplaat, puitkiudplaat, klaas, kivi, paber, papp, puitpinnad (krunditud) jms.

1L värvi katab keskmiselt 8-10m2/1 kihis, 5m2/2 kihis. Baasmaterjali ühikuhind 40.26€/1L. Eico värvipurkide toonimine on baashinna sees. Meil asub salongis toonimismasin, millega saab lisaks Eico ametlikule värvikaardile värvi toonida ükskõik millise värvikaardi alusel.