Marble-lime paint

Marmor-lubivärv saavutab katvuse kahe kihiga, on tugev ja mati lõpptulemusega.

Kreidzeiti toodetud marmor-lubivärv on lubivärv, mis sisaldab marmorosakesi. Värv saavutab ilusa katvuse kahe kihiga, pind jääb tugev, matt ja loomulikult valge. Meie valikus on nii sile kui ka struktuurne marmor-lubivärv. Struktuursuse tekitavad marmorliiva terakesed. Värvi toonimiseks kasutatakse erinevaid mineraalseid pigmente, millega saab luua julgeid ja erilisi lahendusi. Marmor-lubivärvi on võimalik kasutada niisketes ruumides eeldusel, et värv ei puutu otseselt kokku veega. Tulemus jääb hubane ja mõnusalt pilvine. Marmor-lubivärvi on seinale võimalik kanda ainult pintsliga.

Sobivateks aluspindadeks on kõik töötlemata mineraalsed krohvid siseruumides (lubi-, lubitsement-, savikrohv), kivi- ja müüritisepinnad, eelnevalt lauspahteldatud ja/või krunditud kisplaat. Kõige paremini sobib värv värskele lubikrohvile. Savi- ja kipskrohvile või kipsplaadile värvimisel on vaja pind enne kaseiinkrundiga kruntida. Sobib ka betoonile värvimiseks.

We sell the material according to square meters and take into account the specifics of the base surface's absorbency. The average cost when painted in two layers is 400ml/m2. The price of the base material is €6.32/m2, plus the price of the pigment according to the shade.