Marmor-lubivärv

Marmor-lubivärv saavutab katvuse kahe kihiga, on tugev ja mati lõpptulemusega.

Kreidzeiti toodetud marmor-lubivärv on lubivärv, mis sisaldab marmorosakesi. Värv saavutab ilusa katvuse kahe kihiga, pind jääb tugev, matt ja loomulikult valge. Meie valikus on nii sile kui ka struktuurne marmor-lubivärv. Struktuursuse tekitavad marmorliiva terakesed. Värvi toonimiseks kasutatakse erinevaid mineraalseid pigmente, millega saab luua julgeid ja erilisi lahendusi. Marmor-lubivärvi on võimalik kasutada niisketes ruumides eeldusel, et värv ei puutu otseselt kokku veega. Tulemus jääb hubane ja mõnusalt pilvine. Marmor-lubivärvi on seinale võimalik kanda ainult pintsliga.

Sobivateks aluspindadeks on kõik töötlemata mineraalsed krohvid siseruumides (lubi-, lubitsement-, savikrohv), kivi- ja müüritisepinnad, eelnevalt lauspahteldatud ja/või krunditud kisplaat. Kõige paremini sobib värv värskele lubikrohvile. Savi- ja kipskrohvile või kipsplaadile värvimisel on vaja pind enne kaseiinkrundiga kruntida. Sobib ka betoonile värvimiseks.

Müüme materjali vastavalt ruutmeetritele ning arvestame aluspinna imavuse eripärasid. Keskmine kulu kahes kihis värvituna on 400ml/m2. Baasmaterjali hind on 6.32€/m2, millele lisandub pigmendi hind vastavalt toonile.